GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Lotro nieuws
Welcome

Welkom op de site van the Dutch Alliance
Wij zijn the dutch alliance, een Nederlandse Lotro kinship. Zolang je Nederlands of Belgisch bent en een beetje volwassen instelling hebt ben je welkom bij onze kin. Hiervoor kun je een in-game message sturen naar Embon.
Vanaf nu zullen er ook geplande events zoals raids, fellowship quests en skirmishes komen, hiervoor kun je de kalender raadplegen. Ook hebben we een forum om elkaar beter te leren kennen. Ook kun je hier om hulp vragen als je vast loopt bij een quest, een aspect van het spel niet snapt of een andere vraag hebt.
Bij items kun je een aanvraag plaatsen voor een bepaald item, en kijken of iemand die voor je wil craften (al dan niet tegen een kleine vergoeding).

 

Kinship nieuws
ArchivesRSS

Overschakelen

Embon, Jun 18, 11 6:57 AM.
Hallo iedereen,

een tijdje geleden is mn character Embon plots gewist, nu heb ik een nieuwe EmbonX en dus ook een nieuwe kin: the dutch companion.
Zoek naar mij, AlbusX of Beautyfull om te joinen!

Even pause

Embon, Apr 16, 11 12:23 PM.
Hallo allemaal,
ik (Embon) zal een paar dagen niet online zijn in lotro, ben namelijk bezig met een project van school over Need For Speed World.
Na de vakantie zal ik terug dagelijks online zijn, tot dan.

Kinship site the Dutch Alliance gestart!

-meriador-, Apr 13, 11 7:31 AM.
Onze eigen website is van start gegaan. De bedoeling is om hier vanaf nu verschillende events te plannen, en elkaar beter te leren kennen. We zouden het waarderen als iedereen zich even voorstelt.
Schedule
Nu online
There are   members online.
Officiers
Gallery
The gallery has no images yet.
Lid worden
Momenteel worden er nieuwe leden aangenomen. Zolang je Nederlands spreekt en volwassen ingesteld bent, kun je dus soliciteren naar een plek in onze kin. Hiervoor kan je een in-game message naar een van de officiers of Embon sturen, of je op deze site aanmelden met je character naam waarna je uitgeno
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%